Hirdetés

Grey Goo megjelenés - hamarosan jön a Command & Conquer készítőinek új játéka

|

A Command & Conquer készítői hamarosan egy vadonatúj sci-fi stratégiával jelentkeznek, ami az igen fura Grey Goo nevet kapta, és hamarabb jön, mint vártuk.

Hirdetés

Az egykori Westwood Studios veteránjai - akiknek többek között a méltán népszerű Command & Conquer szériát is köszönhetjük - a Petroglyph nevezetű csapatban tömörültek, majd bejelentették a modern dizájnnal ellátott hagyományos stratégiájukat, a Grey Goo-t, amely a klasszikus RTS műfajt kívánja újraéleszteni.

A Grey Goo története hasonló a Civilization: Beyond Earth sztorijához, ugyanis a jövőben járunk, ahol az emberiség elhagyta a Földet, hogy új otthonra leljen. Öt évszázaddal később három fél harcol egy „sziklás oázis", az Ecosystem Nine teljes irányításáért. A játékmenet során a három frakció (The Beta, Human, Goo) egyikének parancsnokaként az elsődleges célunk természetesen a győzelem. Mindegyik banda egyedi egységekkel és képességekkel bír, amelyeket a kampányban és kompetitív multiban egyaránt kiélvezhetünk. A mesterséges intelligencia megalkotásába állítólag az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatásokért felelős részlege, a DARPA is besegített.

A fejlesztők a minap bejelentették a Grey Goo megjelenési dátumát: a játék 2015. január 23-án érkezik, kizárólag PC-re. Megmutatták az első fejlesztői naplót is:

Mi a véleményetek a Petroglyph klasszikus sci-fi stratégiájáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)