Hirdetés

Grey Goo launch trailer - ne piszkáld a trutymót

|

A Grey Goo megjelenése szintén ezen a héten várható, így a fejlesztők ki is adták a hangulatfokozó launch trailert. Érdemes megnézni.

Hirdetés

A Grey Goo az idei év egyik legjobban várt RTS-e, amire annak ellenére, hogy nem kapott olyan hatalmas nagy reklámot és nem áll mögötte nagy kiadó, mindenképp érdemes figyelni.

Ha másért nem, azért mindenképp, hogy a speciális effektekért a Hobbit effektjeit is jegyző WETA Workshop felel. A Grey Goo egy klasszikus bázisépítős, nyersanyaggyűjtögetős stratégia, amiben kisebb a hangsúly a mikromenedzselésen, és nagyobb a nagyszabású döntéseken. Három faj, az emberek, a Béták és a Goo küzd a túlélésért, illetve előbbi kettő azért, hogy megszerezze az Ecosystem 9 bolygó értékes nyersanyag készletét. Nem egyértelmű, hogy ki a jó és ki a rossz, minden csak nézőpont kérdése. Mindent hoz, amit egy klasszikus RTS-től elvárunk, reméljük a végeredmény is élvezetes és kifogástalan lesz.

A Grey Goo megjelenés dátuma január 23, a gépigény pedig a következő:

Grey Goo minimum gépigény

Oprendszer: Windows 7 32-bit
Processzor: Intel Core i3 Dual Core 3.5 GHz vagy ezzel egyenértékű
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD5870 1GB VRAM-mal és DX 11 támogatással
DirectX: 11
Szabad hely: 13 GB
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Grey Goo ajánlott gépigény

Oprendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core i5 Quad Core 3 GHz vagy ezzel egyenértékű
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 570 vagy AMD Radeon HD7870 1GB VRAM-mal és DX 11 támogatással
DirectX: 11
Szabad hely: 13 GB
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)