Hirdetés

Grey HL2 mod - szépen halad a fejlesztés

|

Ashkandi már egyszer tudósított minket arról, hogy készül ez a magyar HL2 mod. Most ismét átadom neki a szót:

Hirdetés

Hello, Népek!

Néhány hónap csendes munka után ismét életjelet adunk magunkról és egy exkluzív gameplay videót is mutatunk a lassan több mint egy éve készülő modunkból.

Nehéz elhinni, hogy ilyen gyorsan elszállt ez az egy év, de az a komplett városrész amit felépítettünk, a rengeteg összekoszolt fal és aluljáró, valamint a pályákra szórt szemét és a sötét sarkok mögött megbújó ellenfelek mindig emlékeztetnek minket, hogy megéri nap mint nap dolgozni a modon. Ahogy a videó is mutatja, szépen halad a fejlesztés és egyre csak nő a modban található ellenfelek száma, a játékidő és az új programozónknak köszönhetően még sok egyéb dolog fog változni a közeljövőben. Mivel egy akció-horror modról van szó, az inventory ötletét elvetettük és igyekszünk egy könnyen kezelhető rendszert kitalálni a felszedhető puzzle tárgyaknak, kötszeres dobozoknak és egyéb eszközöknek. Rengeteg apró dolog is elkészült az utóbbi hónapokban, amit az emberek szinte észre se vesznek, mégis nagyon fontosak és sok munka van velük. Ilyenek például a falakon található koszfoltok és graffitik, apró tárgyak amik szerte az utcákon hevernek vagy akár a rengeteg menüháttér mindenféle felbontásra elkészítve.

Szóval lassan de biztosan halad a fejlesztés, amit mi sem bizonyít jobban mint az alábbi kis videó. Remélem tetszik majd kis három fős csapatunk eddigi munkája és továbbra is várjátok a kész verziót.

/GreyTeam

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)