Hirdetés

GRID 2 - Bejelentve, előzetessel megtoldva

|

A Codemasters betartotta korábban tett ígéretét és ma megerősítette a GRID folytatását, kiegészítve azt az első képekkel és előzetessel.

Hirdetés

Az ígéreteknek megfelelően hivatalosan is bejelentették a GRID második fejezetét, amely a kötelező első képek és előzetes mellett néhány csekély információval is szolgálhat.

A Codemasters tolmácsolásában befutott a GRID 2 legelső mozgóképe, ami egy másodpercnyi gameplay jelenetet sem mutat ugyan, de a CGI előzetes remek hangulattal és kecsegtető versennyel operál. A GRID 2 alatt a csapat már bejáratott EGO motorjának legújabb verziója duruzsol, mely által a fejlesztők szebb fizikát, jobb törést, állejtő látványt és okosabb MI-t ígérnek.

Clive Moody, a játék exkluzív producere elárulta továbbá, hogy a GRID 2 visszatér a pálya, utcai és közúti versenyzéshez és drámai versenyekre számíthatunk majd. Az egyjátékos kampány élménye, az osztott képernyő és a multis örömök az EGO motor következő generációjának köszönhetően egyszerűen lehengerlő lesz. Moody szerint olyan versenyzési élményben lesz részünk, amelyet még soha nem tapasztalhattunk. Hallottuk már ezt párszor, de a Codemasters be is tudja tartani az ígéretét?

A versenyjáték várhatóan 2013 nyarán lát napvilágot, platformokról azonban nem tudunk nyilatkozni, de az előző részből kiindulva valószínűleg a PC, PS3, X360 triumvirátus lesz a nyerő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)