Hirdetés

GRID 2 - már van belső nézet, persze nem hivatalos

|

Ha egy moddernek azt mondják, hogy nem ülhet be a volán mögé, akkor a modder beül a volán mögé. Ebbe bele kell törődni.

Hirdetés

Ha olvastátok a GRID 2 teszt sorait, akkor bizonyára feltűnt, hogy az egyik legnagyobb problémaként mi is a belső nézet hiányát éltük meg. Nem könnyes a párna emiatt, de azért sokunknak hiányzik.

Jól látható, hogy nem csak mi vagyunk így ezzel, GRID 2 PC modderek is viszonylag gyors reakcióidővel aktivizálták magukat, és elkészítették az áhított pilótafülkés nézetet, vagyis már lehet a volán mögé ülni - ha nem is hivatalosan. A modok alakulását egyébként ide kattintva lehet nyomon követni, de az alábbi videókon már látható valami az élményből, szerintem nem kell szégyenkeznie senkinek. Becses nevén siroja00 az a modder, aki összetákolta az alábbi verziót:

Szerencsére HoiHman nevű kolléga nem hagyta ennyiben a dolgot, és tovább szépítette a végeredményt:

Ugyebár a Codemasters azzal védekezett, hogy a játékosok elenyésző része használja csak a belső nézetet, ti mit gondoltok, igaz ez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)