Hirdetés

GRID 2 - élő verseny és játékmenet

|

Az angliai pályán versenyző sofőrök nem csak a játékban mérkőznek meg, hanem élőben is.

Hirdetés

A Race Driver GRID folytatásáról, a nemes egyszerűséggel GRID 2-nek keresztelt alkotásról eddig nem osztottak meg velünk túl sok információt, mindössze tavaly augusztusban érkezett pár anyag: láthattunk egy rövid kedvcsinálót, majd nem sokkal később hivatalosan is bejelentették a játékot, utána pedig elárulták, hogy nem lesz lehetőségünk belső nézetből irányítani az autócsodákat.

Azóta nem sokat hallottunk a GRID 2-ről, most viszont megjelent egy videósorozat első része, melynek címe: Chris Harris on GRID 2. Harris egy híres angol autóversenyző, a videóban ő és ellenfele a Brands Hatch versenypályán mérik össze tudásukat, McLaren MP4-12C típusú gépkocsikkal. Sajnos az előzetes nagyobb része az élőszereplős, valós játékmenetből keveset találunk:

A GRID 2 idén nyáron érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, gondolom RG kolléga már izgatottan várja. Nincs egyedül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)