Hirdetés

GRID 2 - hivatalos dátum, speciális kiadások

|

Végre kiderült, hogy mikor száguldhat be a boltok polcaira a GRID második része, valamint az előrendelőknek szánt kiadásokról is megtudtunk ezt-azt.

Hirdetés

A hivatalos bejelentést követően kiderült, hogy nem lesz lehetőségünk belső nézetből irányítani a szimulátort, valamint láthattunk már mozgás közben is a Race Driver GRID folytatását.

Alig négy hónapot kell várnunk arra, hogy újra élvezhessük a GRID-széria adta előnyöket, köszönhetően a Codemasters mai bejelentésének, melyben kifejtette, hogy hivatalosan május 31-én érkezik az autóverseny-szimulátor és multiplatform cím révén PC-n, PS3-on, valamint X360-on sem kell nélkülöznünk.

Jelen állás szerint kétfajta extra közül lehet majd választani, ha szeretnénk előrendelni a terméket: az egyik egy eleddig ismeretlen DLC-t tartalmaz, a GAME áruház kínálatában a Brands Hartch Edition névre keresztelt speciális kiadást sózzák ránk, amelyben két DLC kapott helyet. Az egyik a McLaren Racing Pack: egy McLaren MP4-12C GT3 Special Editiont, továbbá a Brands Hatch GP két alternatív útvonalát is magába foglalja, míg a Head Start Pack a Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT névre hallgató szekeret, valamint a verdák fejlesztéséhez tartozó kedvezményeket jelenti.

GRID 2 tehát május 31-én futhat be PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. RG most nyilván vidáman szökdécsel, ti is hasonlóan éreztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)