Hirdetés

Ingyen behúzhatunk egy remek autós játékot

|

Rég nem adott már játékot a Humble Bundle, most 72 óránk van, hogy lecsapjunk a GRID 2-re.

Hirdetés

A CodeMasters 2008-ban adta ki a Race Driver: Gridet, a TOCA sorozat folytatását, amit a kritikusok és a játékosok egyaránt szerettek. 

Hirdetés

A szimplán Grid 2 néven, 2013-ban megjelent folytatás már egy kicsit gyengébben teljesített, de így is sokan szerették. Akinek kimaradt, most a Humble Bundle oldaláról ingyen letöltheti, és megkapja az egyébként DLC-ként elérhető Spa és Bathurst pályákat is. Annyit kell tenni, hogy ellátogattok a linkre, rányomtok a Get the Game, majd a Get it Now gombra, bebizonyítjátok, hogy nem vagytok robotok, bejelentkeztek, feliratkoztok a hírlevélre, és pár kattintás után már tiétek is a Steam kód.

Az ajánlat március 17-én 18:00-ig (vagy a készlet erejéig) él, a kódokat március 21-éig lehet beváltani, úgyhogy nem árt sietni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)