Hirdetés

GRID 2 - kijött a Drift Pack DLC

|

Akkor toljuk ki a szekérhátat, füstöljön a gumi, a Codemasters egy látványos előzetessel promózza a GRID 2 Drift Pack címet viselő kiegészítőjét. Pörögjünk rá.

Hirdetés

A Drift Pack DLC egyelőre Xbox Live-ra futott ki, összesen 480 MS pontot kérnek el érte (amíg még van MS pont, utána majd 5 euró lesz, ahogy PC-n és PS3-on is).

Feltehetően lesz vevő rá, ugyanis a GRID 2 tesztek alapján a szakma sem fintorgott nagyon, a korábbi eladási adatok szerint a közönség is vevő volt a Codemasters autós csodájára. Előzetest is kapott az új csomag, hogy csorogjon a nyál:

A következő egyedi kocsik érkeznek majd a driftelés szerelmeseinek: Daijiro Yoshihara Nissan 240sx (s13), Team Orange Mitsubishi Evo x, Chevrolet “Tyler McQuarrie” Camaro, NOS Energy Nissan 370Z (Z34). Ti mennyire pörögtetek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)