Hirdetés

GRID 2: Reloaded Edition - máris itt a teljes gyűjtemény

|

A GRID 2-ből valószínűleg nem lesz Év játéka, de azért egy Game of the Year csomagokhoz hasonló kiadást összerakott nekünk a Codemasters. Oké, digitálisan, de akkor is megéri.

Hirdetés

„Ha eddig nem vetted meg, akkor mostmár vedd meg DLC-kkel” jelmondattal érkezett meg a GRID 2: Reloaded Edition, ami tartalmaz majdnem minden eddig megjelent letölthető csomagot, és nem olcsó, de olcsóbb, mintha külön vennénk meg mindent.

A Reloaded Edition 44,99 euróért (~13,500 Ft) vásárolható meg Steamen és 16990 Ft-ért a PlayStation Store-ból (PS3-ra), ami lényegesen jobb ajánlat, mintha a játékot és a DLC-ket külön-külön szeretnénk beszerezni. Csak a DLC-k együttes ára körülbelül 46 euró lenne. Az új kiadás az alapjáték mellett következő csomagokat tartalmazza:

Bathurst Track Pack (1 új pálya, 3 autó)
Classic GRID Pack (2 autó)
Drift Pack (4 autó)
GTR Racing Pack (1 autó)
Headstart Pack (1 autó, 15% kedvezmény a játék boltjában)
IndyCar Pack (1 új pálya, 2 festés)
Peak Performance Pack (6 autó)
Spa-Francorchamps Track Pack (1 új pálya, 2 autó)
Super Modified Pack (4 autó)

Arról nem írtak a kapcsolódó blogbejegyzésben, hogy az augusztusi Demolition Derby DLC-t is megkapjuk-e vele, továbbá hiányzik még a McLaren Racing Pack, ami a Brands Hatch GP pályát teszi elérhetővé. Ettől függetlenül ha még nem szereztétek be a GRID sorozat második részét, itt a remek alkalom (hacsak nem jön egy dobozos „minden egyben” csomag, de ennek egyelőre nem látjuk jeleit).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)