Hirdetés

Ingyen száguldozhatunk a hétvégén a GRID 2019-cel

|

Ha nincs még programod a hétvégére, akkor nézz fel Steamre, ahol rengeteg gyönyörű paripa, és a tükörsima aszfalt vár.

Hirdetés

A Codemasters szabad veretést hirdetett minden PC-s játékosnak. A GRID sorozat legutóbbi darabja mától ingyenesen letölthető és játszható egészen hétfő reggelig. Ha nem voltál biztos benne, hogy szükséged van erre a játékra, vagy csak szimplán elkerülte a figyelmedet, akkor ennél jobb alkalmad nem lesz rá, hogy kipróbáld.

Hirdetés

A GRID egy gyönyörű autóverseny, ami nem csak a szépségével és a járgányaival igyekszik kitűnni a tömegből. A játékban több mint 400 egyedi MI személyiség lapul, akiket fel is dühíthetünk a versenyek alatt így nemeziseinkké válhatnak. Az ilyen ellenfelek aztán keményen megnehezítik majd az életünket a versenypályán.

Utóbbi feature egyébként ugyan jól hangzik, de RG tesztje szerint csak szóban izgalmas. Szerencsére a játék egésze azért egészen vállalhatóra sikerült, így érdemes lesz ránézni az ingyenes hétvége alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)