Hirdetés

GRID 3 - kedden bejelentés?

|

Úgy tűnik, a Codemasters nem a DiRT, hanem a GRID sorozatot folytatja hamarosan.

Hirdetés

Pár napja írtunk arról, hogy a Codemasters a héten bejelent egy új játékot.

Bejelentés még nem volt, de legalább egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy mire lehet számítani. Az új F1 játéknak nem kell ekkora felvezetés, így maradt a DIRT és a GRID, és bár az új DiRT játékról már többször is szó esett, a Codemasters egy újonnan megjelent videóval az új GRID-re kezdett el felkészíteni minket. A 17 másodperces szösszenetben piros fénycsóvák cikáznak, majd megjelenik a GRID logója és az április 22-i, azaz a jövő hét keddi dátum. A NeoGAF-en a Codemasters azt is megerősítette, hogy nem egy DLC-t fognak bejelenteni, és visszatérhet a belső nézet is. Érdemes lesz tehát kedden figyelni minket, ahogy megtörténik a bejelentés, azonnal beszámolunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)