Hirdetés

GRID Autosport - vigyázz a kocsira, nem fizet a biztosító

|

A legújabb GRID fejlesztésénél a Codemasters minden apró részletre igyekszik odafigyelni, ez vonatkozik a verdák állapotára is.

Hirdetés

A realitásra kihegyezett GRID Autosport nem csak látványában, hanem az apróbb részleteiben is páratlannak ígérkezik, legalábbis ez derül ki a Codemasters frissen kiadott interjújából.

Ez alapján a játékosoknak nem elég a verseny alatt jól teljesíteni, a járgányukra is minden percben oda kell figyelni, hiszen autó nélkül nincs győzelem. De mi van akkor, ha a jármű versenyről-versenyre leépül? A válasz egyszerű: a fejlesztők szerint oda kell majd figyelnünk arra, hogy mikor, milyen fordulatszámon váltunk sebességet, ugyanis rossz időzítés esetén sokkal jobban fog rongálódni a váltónk (ami egyébként is folyamatosan elhasználódik).

Nem lesz ez másként a fékekkel sem, hiszen ha elfelejtjük a cserét vagy a javítást, akkor számolnunk kell azzal, hogy a szokásosnál jóval előbb el kell kezdenünk fékezni a biztos hatáshoz, de még így sem biztos, hogy meg tudunk majd időben állni. Ezeken felül a kerekek, a felfüggesztés és a motor is elhasználódik a folyamatos terhelés alatt, akkor pedig főleg, ha ütközünk is. A motor ráadásul változatos módokon adhatja meg magát: túlmelegedhet, a meghibásodott turbó hatására erőtlenné válhat, ahogyan számos más sérülés miatt is funkcióját veszítheti. 

Az eddigi infók alapján úgy tűnik, hogy a Codemasters próbál apait-anyait beleadni, hogy a GRID Autosport az igazihoz hasonló versenyzési élménnyel gazdagítsa a játékosokat. Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)