Hirdetés

GRID Autosport - jönnek a túraautók (videó)

|

A Codemasters megerősítette, hogy a széria új részében bizony túraautókkal is versenyezhetünk, valamint egy legendás pálya is visszatér.

Hirdetés

A Toca sorozat óta a túraautók valahogy nem kaptak annyi szeretetet, ennek azonban most vége, a GRID Autosport ugyanis visszahozza a sokak által szeretett sportágat.

A felhozatal elég korrekt, olyan autók is kaptak benne helyet, mint a Honda Civic Touring Car, Ford Focus ST, Holden VF Commodore, Ford Falcon FG, Nissan 1991 (R32) Skyline GT-R, Ford Sierra RS500 Cosworth, vagy épp a MINI Miglia.

A trailerben profi pilóták mondják el véleményüket a sportágról, és adnak néhány tippet is, hogy mire érdemes odafigyelni a pályán. A túraautók mellett a Karrier mód számos egyéb lehetőséget is tartogat, így szuperautók, Endurance GT-k, prototípusok, együléses versenyautók, átalakított járgányok, és megannyi egyéb stílus képviselteti magát.

A Codemasters fogadkozik, hogy ez lesz a valaha volt legjobb és legnagyobb GRID, amelyben 22 helyszín több mint 100 pályáján versenyezhetünk. Az egyik ilyen helyszín az ausztráliai Bathrustban található Mount Panorama, amely egy nem túl technikás, mégis fantasztikus pálya.

Ti várjátok már a GRID Autosport júniusi megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)