Hirdetés

GRID Autosport - Nintendo Switchre is megjelenik

|

A Codemasters versenyjátéka beszáguld a Nintendo hibrid konzoljára is.

Hirdetés

A Codemasters árkád versenyjátéka PC-re és az előző generációs konzolokra jelent meg először, majd befutott Linuxra és Macre, tavaly pedig iOS-en is tiszteletét tette, azonban a GRID Autosportra még vár két megálló: egy androidos és egy switches premier. 

Hirdetés

A kiadásért felelős Feral Interactive bejelentette, hogy a GRID Autosport valamikor 2019-ben Nintendo Switchre is megjelenik, ezt az örömteli hírt pedig megerősítették egy rövid kedvcsinálóval is: 

A csapat egyelőre semmilyen más információt nem osztott meg a porttatl kapcsolatban, így azt sem tudjuk, hogy miben lesz más a switches GRID Autosport a többi változathoz képest. Amint kiderül, jelentkezünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)