Hirdetés

GRID Autosport - videón a Black Edition

|

Ha előrendelő vagy, akkor ne nélkülözz. Ne legyen hiányérzeted. A GRID Autosport megsimogatja a buksidat és elringat.

Hirdetés

A GRID 2 esetében a rajongók nem igazán örültek annak, hogy mindenhol másmilyen előrendelői ajándékok várják őket. Senki sem kaphatott meg minden tartalmat, így a GRID Autosport előrendelési akcióját már máshogy oldotta meg a Codemasters.

Ezúttal egyfajta előrendelői kiadás, a Black Edition fog megjelenni, ami tartalmaz minden jóságot, amire csak egy rajongónak szüksége lehet. Azok, akik előre lefoglalják csomagjukat, kapnak egy exkluzív Mercedes Benz SLS AMG Coupé Black Series autót, egyedi Ravenwest festést, online prémium szponzorokat, 20 extra Black Edition online festés mintákat, és 10 új szponzort különböző teljesítési célokkal. Mindezt a lenti trailer is bemutatja, kedvcsinálás garantált.

A GRID Autosport megjelenés június 27-én várható PC-re, PS3-ra, és Xbox 360-ra. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)