Hirdetés

GRID - új gameplay trailerben száguldoznak az autók

|

A Codemasters meglepett minket egy új videóval, amiben megleshetjük, hogy szuperál a játék motorja.

Hirdetés

A versenyzős sorozat soron következő részének csak szimplán GRID lesz a címe, és ismét jobbnál-jobb verdákkal repeszthetünk majd végig a különböző pályákon. A hivatalos megjelenés csúszik egy picit, de szerencsére a fejlesztők addig sem hagyják újdonságok nélkül a rajongókat.

Hirdetés

Nem túl hosszú a játékhoz érkezett friss trailer, viszont így is tökéletesen bemutatja, milyen élményt nyújt a GRID. A száguldó autók kifejezetten jól néznek ki, és a játék látványvilágával is elégedettek lehetünk majd, habár valószínűleg kevés időnk lesz nézelődni a pörgős futamok során. A Codemasters ígérete szerint egyébként élvezhető irányítást, illetve realisztikusan sérülő verdákat kapunk, szóval kíváncsian várjuk, mit sikerül ezekből összehozni.

Ha nem lesznek további csúszások, akkor a GRID október 11-én fut be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)