Hirdetés

Szeptemberben jön a következő GRID játék

|

Nem csak legendás versenypályákon, de az utcán is száguldozhatunk majd.

Hirdetés

Már 11 éve, hogy megjelent a Race Driver: GRID, amiből aztán a TOCA sorozatról leválva önálló széria első része lett.

Hirdetés

Sajnos az első rész minőségét sem annak számozott folytatása, sem az Autosport nem tudta hozni, de talán a széria negyedik játékával sikerül majd lenyűgözni a rajongókat.

A következő rész szimplán a GRID nevet viseli, és négy kontinensre visz minket, ahol egyebek mellett versenyautók, túraautók, szériaautók, izomautók, és tuningolt verdák volánja mögött küzdhetünk az első helyért. Összesen 70 autót vezethetünk, köztük a Porsche 911 RSR-rel, a Ferrari 488 GTE-vel, a Ford GT40-nel és a Pontiac Firebirddel. Lesznek körversenyek, sprintek, ovális pályák és időmérők is, valamint játszhatunk majd mások ellen online. Reszponzív kezelést ígérnek, és azt, hogy az irányítás mind a szimulátoros élményre vágyók, mind az árkádosabb élményt kedvelők számára megfelelő lesz. Realisztikus törésre is számíthatunk, a sérülések következtében a gépek teljesítménye is romolhat, és bekerül egy rendszer, minek köszönhetően a gép által irányított versenyzők megpróbálnak bosszút állni sérelmekért. 

A fejlesztésben Fernando Alonso segített, aki maga is szerepelni fog a játékban.

A GRID szeptember 13-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Alább láthatjátok a bejelentéssel együtt kiadott képeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)