Hirdetés

GRID - eltolták a megjelenést

|

Még így is idén jön a Codemasters következő versenyjátéka, de többet kell várnunk rá.

Hirdetés

Májusban derült ki, hogy idén új játékkal bővül a GRID széria, amely négy kontinensre visz el minket, hogy 70 autó (mint például a Porsche 911 RSR és a Ford GT40) kormánya mögé pattanva részt vehessünk benne olyan versenyeken, mint a sprint, az időmérő és az ovális pálya, vagy akár összemérhessük a képességünket mások ellen online. A szimplán csak GRID névre keresztelt címet szeptemberre ígérte a csapat, azonban ezt a dátumot nem tudják tartani. 

Hirdetés

A Codemasters bejelentette, hogy a GRID szeptember 13 helyett csak egy hónappal később, október 11-én fog megjelenni, az indok pedig lényegében annyi, hogy több időre van szükségük a tökéletesítéshez. Azt viszont megígérték, hogy a közeljövőben több információra, gameplay-re és bejelentésre is számíthatunk, szóval érdemes lesz figyelni a hírcsatornákat az újdonságokért. 

A GRID megjelenése tehát október 11-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)