Hirdetés

GRID - olyan mód is lesz a Google Stadiás változatban, amilyen más platformon nem lehetne

|

A Stadiában rejlő potenciál lehetővé teszi a Codemasters számára, hogy kísérletezzenek.

Hirdetés

A legújabb GRID már október közepétől elérhető a főbb platformokra, de a Codemasters év végéig a Google Stadia-verziót is kiadja, amellyel kapcsolatban most egy nagyon érdekes részlet derült ki. 

Hirdetés

Mark Green, a játék fejlesztési igazgatója a Wccftech-nek nyilatkozta, hogy a játékstreaming szolgáltatással olyat is megvalósíthatnak, amit egyetlen más hardverrel sem tudnának (köszönhetően annak, hogy a Google szervereiről futnak a játékok). A GRID Stadia-verziója tartalmazni fog egy teljesen új játékmódot, amely egyszerre negyven járművet is képes megjeleníteni a pályán.

Green szerint tisztában vannak vele, hogy a versenyjátékoknál igencsak kényes dolog a lag, azonban semmi gondot nem tapasztalt, miközben a Stadián játszott, az élményt fantasztikusnak találta és a játék gördülékenyen fut 4K-ban. A Google Stadia november 19-én rajtol el, és már az is kiderült, hogy milyen játékok lesznek elérhetőek hozzá azonnal, illetve mik később - az első körösök között van a GRID is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)