Hirdetés

GRID - új trailer mutatja be a játékot

|

Ha szeretnétek többet megtudni a Codemasters újdonságáról, a legújabb előzetes segít benne.

Hirdetés

A következő GRID félig-meddig reboot lesz, amellyel a fejlesztőcsapat szeretné visszahozni a köztudatba a versenyekre fókuszáló szériát, megőrizni azt az esszenciát, amely az eredeti játékot innovatívvá tette a műfajon belül. Hogy a Codemasters milyen módon képzeli el ezt, arra a legújabb kedvcsináló próbál meg választ adni. 

Hirdetés

A GRID alábbi trailere felhívja a figyelmet arra, hogy milyen újdonságokkal készül a stúdió: lesz itt fejlett mesterséges intelligencia, szerezhetünk riválisokat, világbajnokká válhatunk, Fernando Alonso ellen is nyomhatjuk, online multiplayerben taposhatjuk a pedált másokkal együtt, éjszaka és esőben vezethetünk, továbbá megfordulhatunk a világ több pontján is. A Codemasters szerint a több mint 90 versenypályának, a 400-nál is több MI-viselkedésnek, a temérdek verdának és a választási lehetőségeknek köszönhetően minden verseny egyedinek érződik majd. 

A GRID október 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)