Hirdetés

Grim Fandango Remastered - már előrendelhető

|

Bár játszani még nem kezdhettek el, már beszerezhetitek a kalandjátékot. Most az mindegy is, hogy csak nosztalgiából játszanátok végig újra a Grim Fandango-t vagy be szeretnétek pótolni egy kimaradt klasszikust.

Hirdetés

Ha már nem érkezik meg január 27-én a Grand Theft Auto V PC-s változata, valamivel vigasztalnunk kell magunkat, és erre úgy érzem, tökéletes lesz a 27-én már biztosan megjelenő Grim Fandango Remastered. Ha már végképp nem győzitek kivárni a megjelenést, előrendelhetitek a játékot, hogy a várva várt napon már csak tölteni és játszani kelljen.

PC-n, Macen és Linuxon a GoG.com-on szerezhetitek be a kalandjáték-klasszikus felújított változatát, valamivel kevesebb mint 12 euróért, ahogy a PlayStation Store-on is ott néz rád hívogatóan a játék, 15 dollárért cserébe.

Az előrendelők mindkét boltban kapnak egy kis extra ajándékot, a PS-felhasználók egy animált témát tudhatnak magukénak, ezzel összhangban a PC-s (és persze Maces és Linuxos) előrendelők is lecserélhetik aktuális háttérképüket egy hivatalos Grim Fandago-témájú wallpaperre.

Ti játszotok majd a felújított Grim Fandangóval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)