Hirdetés

Grim Fandango remake - nem csak PlayStation 4-re jön

|

Az E3-on a Sony bejelentette, hogy készül a Grim Fandango Remastered Version PlayStation 4-re és PlayStation Vitára, de a Double Fine itt nem áll meg.

Hirdetés

Az, hogy a Grim Fandango újraéled, egy hatalmas dolog. Sokan nem elég idősek ahhoz, hogy elmondhassák, az eredetit elsők között próbálhatták ki, de mivel aki játszott vele, órákig tud mesélni róla, bizonyára ti is hallottatok már sztorikat.

Az E3-on megtudtuk, hogy a LucasArts klasszikusa beáll a PS4 és PS Vita indie címeinek sorába, ma pedig Tim Schafer jelentette be, hogy ezen két platform mellett a játék PC-re, Mac-re és Linuxra is megjelenik. Magáról a játékról, a tervezett újításokról, változásokról egyébként továbbra sem tudunk sokat, de mivel szólunk, ha van valami.

Játszottatok az eredetivel? Várjátok a felújított kiadást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)