Hirdetés

Path of Exile - több mint hétmillió játékos

|

Kevesebb mint egy éve érhető el a nagyközönség számára a Path of Exile, de máris milliókat sikerült beszippantania.

Hirdetés

A Path of Exile című free-to-play online ARPG őrület majd' egy éve, tavaly október 23-án startolt el, az elmúlt hónapok alatt pedig masszív kis rajongói bázisra tett szert.

Path of Exile tesztünket olvasgatva persze nem is olyan nagy meglepetés ez, hiszen a fejlesztő Grinding Gear Games játéka "akár a Diablo 2 szellemi örököse is lehetne", legalábbis Wolfie szerint. Lényeg a lényeg, a készítők bejelentették, hogy elérték a 7 milliós játékos számot, ami nem kis mérföldkő egy online alkotás esetében. Ebbe besegített ugyan a tajvani szerverek fellövése is, de ez mit sem von le a játék és a fejlesztők érdemeiből. Az ilyenkor szokásos infografika vagy meglepetés háttérkép most elmarad, de mivel egy ingyenes műről van szó, ezért a legegyszerűbb, ha ellátogattok a hivatalos vagy Steam oldalra és már tölthetitek is a kicsikét. Hétfőn pedig új frissítés is érkezik hozzá, szóval pont itt az ideje a próbakörnek.

Ti toljátok a Path of Exile-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)