Hirdetés

Groteszk, izgalmas és horrorisztikus - Dellamorte Dellamore ismertető

|

Felejthetetlen élmény a jutalma mindenkinek, aki beleveti magát Buffalora sírhelyeinek őrzőjének életébe.

Hirdetés

Francesco Dellamorte (Rupert Everett) foglalkozását tekintve temetőőr, a valóságot látva azonban inkább egy szürreális rémálom főhőse. Éjszakánként a sírjukból felkelt zombikat próbálja féken tartani, hogy állásában maradhasson, míg napközben furcsábbnál furcsább szituációkba csöppen, amelyeknek középpontjába egy titokzatos hölgy kerül.

Michele Soavi képregény ihlette mesterműve kifacsarja, száz százalékon pörgeti és nem ereszti áldozatait, egy olyan erejű celluloid-aszteroidaként csapódik be, aminek hatóköre meghatározhatatlan. A magát elsőre egyszerű "zombihentelésnek" hitető Dellamorte Dellamore hamar bebizonyítja, hogy a felszín alatt sokkal többről van szó az iszamos hullák halomra gyilkolásánál.

A film ismertetőjét a Minden nap egy jó film című blogon olvashatjátok tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)