Ground Control 2 @ GC" /> Ground Control 2 @ GC"/>
Hirdetés

Ground Control 2 @ GC

|

Sikerült beférkőznünk a Vivendi bázisára is, ahol két koktél között hallgathattuk végig a Massive emberének előadását. A Ground Control folytatása sok tekintetben kapcsolódik, visszanyúl az elődhöz, de alapvetően természetesen egy teljesen új játékról van szó. A grafikus motort a nulláról újrakezdték, és bár még nem tökéletes, nagyon sokat fejlődött. A küldetések igen összetettek lesznek, és mint minden, valamire való stratégiai játékban, adott esetben itt is lehetnek mellékküldetéseink. A végleges verzióban a jelenlegi tervek szerint 15 pálya lesz, persze az egyedi küldetések száma végtelen. Itt is megjelennek rejtett RPG elemek, melyek főleg csapatunk egyedi kialakításában játszik szerepet. A végleges változat még kicsit odébb van, de ha minden jól megy, karácsony körül megérkezik a játszható változata.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)