Hirdetés

Grounded, Pentiment és Metal: Hellsinger - ezzel játszunk a hétvégén

|

Először összemegyünk, aztán vissza az időben, legvégül pedig a zene ritmusára húzzuk meg a ravaszt, és úgy engedjük ki a gőzt.

Hirdetés

Felbukkantak már a horizonton az első tesztelendő játékok, ám amíg ideérnek, szabad foglalkozással töltjük az időt és serényen pótolgatjuk azokat a címeket, amelyekkel év közben nem tudtunk foglalkozni, holott nagyon szerettünk volna. Sziszifuszi "munka", sosem fognak elfogyni, de ez legyen a legnagyobb bajunk.

HP - Párszor talán már leírtam, de a Pentiment végjátéka megy (most már tényleg), és alig várom, hogy megtudjam, milyen befejezést sikerül kicsikarnom a kicsit sem könnyű kalandból. Szerencsére a Vampire Survivors már nem kísért, kimaxoltam, vége.

Paca - Végigjátszottam a High on Life-ot, de csak azért, mert nem szeretek dolgokat befejezetlenül hagyni: egy-két óra után egy teljesen más, sokkal kevésbé szórakoztató játék lett belőle, elfogytak a viccek, anélkül meg csak egy átlagos FPS, vagy még talán annál is kevesebb. Most a Metal: Hellsingerbe vágtam bele, az viszont fantasztikus, a zene ritmusára kaszabolni öröm és boldogság. Emellett közeledek az As Dusk Falls vége felé, de még van pár fejezet a történet lezárásáig.

Csirke - Lassan csak megérkeznek az első tesztelésre váró játékok, de addig is ezerrel pörög a gyerekekkel a Grounded, durván ráfüggtek ők is, de nem szégyen bevallani, én is. Épül-szépül a házunk, a katicabogarak már nem ellenfelek, és már a pókoktól sem kapunk azonnal sikítófrászt. 

Hirdetés

Kaci - A God of War Ragnarök lesz az első kiplatinázott játékom, ha sikerül végre megölnöm az utolsó bosst. Valószínűleg nagyon fel fogom magam bosszantani rajta, de ma este hivatalos vagyok egy Marvel Champions bulira, majd ott jól levezetem a feszültséget.

Zs - Én már iszonyúan várom a Hogwarts Legacyt, a megjelenésig viszont még közel egy hónap van, így addig is el kell ütnöm valamivel az időt. Stílszerűen az eredeti Potter-játékok legjobbikát, a 2002-es Chamber of Secretst választottam, amitől a maga korában leesett az állam, hiszen a Philosopher's Stone-nal ellentétben már az egész Roxfort-birtokot bejárhatóvá tette.

Szada - Egy barátomtól megkaptam ajándékba az A Plague Tale: Requiemet, de előtte még szeretném pótolni az első részt, ezért megvettem és így valószínűleg egy jó ideig Amiciáékkal fogok együtt kalandozni. Amit még tervezek, az a Sherlock Holmes: Chapter One végigjátszása, ha már úgyis jön idén a Sherlock Holmes: The Awakened remake, ideje lenne felkészülni a fiatal nyomozó hátborzongató ügyére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - Az biztos, hogy tesztelendő játékok fogják kitenni a hétvége nagy részét, de bőven lesz dolgom a WoW-ban és az FFXIV-ben is. Mostanában ráadásul belevágtam a Guild Wars 2-be is újra, szóval három MMO között valószínűleg csak az alvásra nem marad majd idő.

Kivi - Ezen a hétvégén nem sok szabadidőm lesz, de kezdődik az NBA 2K23 MyTeam negyedik szezonja, remélhetőleg sok olyan tartalom érkezik, ami miatt újból kicsit többet lesz érdemes foglalkozni a móddal. A fejlesztői blog, na meg a valódi NBA mérkőzései meghozták a kedvemet, remélhetőleg nem fogok hamar ráunni az online meccsekre.

Chava - Szélsebesen robogok a Marvel's Guardians of the Galaxy fináléja felé, és közben nem győzöm magamat korholni, amiért mostanáig vártam ezzel a csodával. Utána szinte biztosan visszatérek a The Witcher 3-hoz. Igaz, egy pillanatig megkísértett a gondolat, hogy újrakezdjem, és ezúttal be is fejezzem a Marvel's Avengerst, de talán jobb várni még azzal, mert félő, hogy most csak visszalépésnek érezném.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)