Hirdetés

GS Hype - a legizgalmasabb hírek egyetlen videóban

|

Ahogy azt már megszokhattátok, megint csokorba gyűjtöttük a hét legfontosabb híreit, ám ezen a héten kicsit rendhagyó módon válogattunk.

Hirdetés

Ha hétvége, akkor GS Hype, ezt lassan mindenki megtanulja. A nemrég újjászületett videós összefoglalónkba megint beválogattuk a legfontosabb infómorzsákat, amelyeket ezúttal daev fantasztikus előadásában élvezhettek.

Ezen a héten rendhagyó a GS Hype, ugyanis a The Game Awards 2014 díjátadójával és annak meglepetéseivel vagy éppen beigazolódó papírformáival foglalkozunk. Ha lemaradtatok volna az év legjobb játékairól, a következő néhány percben bepótolhatjátok őket.

Persze ne feledkezünk meg a saját gálánkról sem, ahol a GameStar szerkesztői és olvasói együtt döntik majd el, melyek lettek az év legjobb vagy épp leggyengébb játékai. A szavazás már él, tessék kattintani és jól megmondani, szerintetek kik érdemelnek vállveregetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)