Hirdetés

GS Hype - ArmA 3, Beyond: Two Souls, Injustice: Gods Among Us DLC

|

Sirius mai hírei: ArmA 3 Alpha Lite kód ajándékba a GameStartól, hivatalos megjelenési dátum a Beyond: Two Souls-hoz és bejelentették az Injustice: Gods Among Us új DLC karakterét.

Hirdetés

A GSO megújulása csupa jó hírt hozott magával a mai Hype-ba, Sirius pedig mindet elmondja és megmutatja nektek.

Hogy ne csak a GSO új külsejének örülhessetek, kaptok tőlünk 3000 darab ArmA 3 Alpha Lite kódot ajándékba. Annyi a dolgotok, hogy ellátogattok ArmA 3-as kód igénylő aloldalunkra és a kapott kódot június 18-ig regisztráljátok a Steam-en. Siessetek, amíg még van belőle.

Néhány lelkes GTA V rajongó összerakta Los Santos nem hivatalos térképét, a gyűjtői kiadások tartalmát ismertető fotókból és más a Rockstar North által elejtett infókból. Egyre több mindent böngészhetünk, amíg a játék PC-s megjelenésének bejelentésére várunk.

A Beyond: Two Souls hivatalos megjelenési dátumára azonban nem kell tovább várnunk, a Quantic Dream új játéka ugyanis egy gyönyörű őszi pénteken, október 11-én érkezik Európába. Mi már nagyon várjuk a PS exkluzív játékot, és ti?

A Telltale kiadott egy titokzatos promó videót, ami könnyen lehet, hogy az ősszel érkező The Walking Dead Season 2-t harangozza be. Persze az is lehet, hogy a Telltale új játéka, a Fables mutatkozna be. Az E3-on valószínűleg többet is megtudunk majd, de addig is, ti mit gondoltok?

És a nap utolsó jó híre: az Injustice: Gods Among Us következő DLC-je a Mortal Kombatból jól ismert Skorpiót hozza el nekünk. A bejelentéshez kaptunk egy trailert is, amiben Ed Boon és Jim Lee mesél nekünk az új DLC-ről.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype és Siriusnak van mondanivalója bőven.

És persze itt van a GameStar YouTube csatornája is, ami örömmel várja a feliratkozókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)