Hirdetés

GS Hype - Armikrog, Remember Me, Halo: Spartan Assault

|

Julcsi a kamera előtt: exkluzív interjú a Neverhood készítőivel és Remember Me teszt a GSO-n, lehullt a lepel a Halo: Spartan Assault-ról és bejelentették a Fantasia: Music Evolved nevű játékot.

Hirdetés

Bár a jó idő csak holnap jön, játszani hidegben, melegben, esőben, hóban is lehet úgyhogy mi annyira nem vagyunk kétségbeesve. Nem is akármikkel ráadásul.

Hamarosan jön az Armikrog a zseniális Neverhood készítőitől, akikkel most exkluzív interjút olvashattok a GSO-n. Daev megkérdezte tőlük milyen a közös munka, milyen lesz az új point n' klick játék és a srácok nektek is üzentek valamit.

Végre megtudtuk azt is, hogy mit is takar a Halo: Spartan Assault cím. Egy felülnézetes arcade lövölde lesz kifejezetten Windows 8-ra és Windows Phone 8-ra, ráadásul a PC-s verzió naponta és hetente frissülő küldetéseket tartogat nekünk, amikért Halo 4 jutalmakat kaphatunk.

Egy Remember Me tesztet is találtok a GSO-n Paca tollából, ráadásul egy gyors videós tesztet is csináltunk nektek hozzá. Olvassátok el a mi véleményünket, és mondjátok majd el a tiéteket is. Holnap után jön a játék PC-re, PS 3-ra és Xbox 360-ra.

Jövő héten kezdődik az E3 és remélhetőleg sok meglepetésben lesz részünk. Például a Battlefield készítői is készülnek valamivel, a next-gen lövöldéjük mellett. Erről mesél egy videóban a DICE főnöke nekünk. Ha tippelnünk kéne, azt mondanánk a Mirror's Edge is szóba kerül majd. Meglátjuk.

A Rock Band és a Dance Central után új játékkal állt elő a Harmonix, ami a Fantasia: Music Evolved nevet kapta. Xbox One vagy Xbox 360 és Kinect kell majd hozzá. Jövőre érkezik majd a játék, amihez most egy kis kedvcsináló videót is kaptunk. Valószínűleg az E3-on több is kiderül majd.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype és Julcsi alig várja, hogy mindent elmondhasson nektek.

YouTube csatornánkon pedig egyre több mindent találtok majd, régebbi adásokat és új játékok gyors tesztjeit. Jó ötlet feliratkozni, mert akkor nem maradtok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)