Hirdetés

GS Hype - Assassin's Creed IV, Saints Row IV, Injustice: Gods Among Us

|

Julcsi mai hírei: új videók érkeztek az Assassin's Creed IV-hez, a Saints Row IV-hez és még az Injustice: Gods Among Us DLC-hez is, valamint szóba kerül az új Xbox.

Hirdetés

Aki a játékvilágban él, az tudja, hogy ez egy olyan popszakma, amiben mindig van mit várni, és ha valami elérkezik, várjuk a következőt. Az egész egy végtelen várakozás. Lehet, hogy ezért lesz az új Xbox neve Infinity?

Az Assassin’s Creed IV biztosan jön az új generációs Playstation-re. Ebben nincs semmi újdonság, de a most kiadott videóban már meg is nézhetjük, hogy milyen is lesz a játék PS 4-es verziója. A gameplay mellé pedig a fejlesztők duruzsolják a fülünkbe, hogy milyen jó lesz nekünk a Sony next-gen konzolja. Elhisszük?

A Saints Row IV is kapott egy meglehetősen brutális videót. A gameplay előzetesben megcsodálhatjuk milyen fegyvereink, extra járműveink és szuperképességeink lesznek a játékban és ízelítőt kapunk néhány elborult akcióból is. Van benne valami, végül is, ki ne akarna amerikai elnökként seggeket rugdosni? A teljes videót a GSO-n találjátok.

Ha még nincs programotok a hétvégére, és azon kevesek közé tartoztok, akik még nem próbálták a Call of Duty: Black Ops II (2)-t, itt a remek alkalom, ugyanis a PC-seknek ingyenesen hozzáférhető lesz a játék multija egész hétvégén. Véletlen vagy sem, a dupla XP hétvége is épp most jön el, arról nem is beszélve, hogy rossz idő lesz. Egy próbát megér, nem?

Alig tizenegy nap és a Microsoft bejelenti újgenerációs konzolját, ami az International Business Times szerint biztos, hogy az Xbox Infinity nevet fogja kapni. A lényeg, hogy hamarosan minden kiderül, ráadásul a GameStar egy élő rendezvény keretében ünnepli meg a jeles eseményt, ahol reméljük, hogy ti is ott lesztek. Részletek hamarosan.

Érkezett egy videó Batgirl-ről az Injustice: Gods Among Us legújabb DLC-jének főhőséről. Sajnos még nem tudjuk, mikor érkezik a DLC, de reméljük, hogy hamarosan. Ti melyik DC karaktert szeretnétek minél előbb viszont látni a játékban?

 

Maradjatok velünk, mert indul a Hype és iratkozzatok fel folyamatosan frissülő YouTube csatornánkra, ahol természetesen nem csak a Hype-okat találjátok meg, hanem sok más érdekességet is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)