Hirdetés

GS Hype - BioShock Infinite, Call of Duty: Ghosts, IllumiRoom

|

Julcsi hírei a játékvilágból: hamarosan érkezik a Watch Dogs, pletykák a BioShock DLC-ről és új IllumiRoom videót kaptunk.

Hirdetés

Most, hogy túl vagyunk a költözésen és a stúdió zöldből kékbe váltott, visszatérhet a megszokott rend, és ismét megkapjátok a napi híreket Hype formájában is.

A Tesco Direct véletlen bakija után, most már a Call of Duty hivatalos oldalán is feltűnt az a bizonyos Ghosts logó, aminek ha szeretnétek, akár ti is a részévé válhattok. A logó ugyanis a callofduty.com-on regisztrálók avatarjaiból áll össze. Valószínűleg már a bemutatkozó videó sem lehet messze.

Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk majd a BioShock Infinite új kiegészítőjéről, egyelőre azonban itt van nekünk a játék egyik animátora, aki véletlenül elszólta magát. LinkedIn profilján közzétette, hogy éppen egy NPC-n dolgozik az új DLC-hez. Kíváncsian várjuk, hogy ki lesz az.

Yannis Mallat a Ubisoft Montreal főnöke egy videóban mesél  a technikai megoldásokról és az újításokról, amikre a Watch Dogs-ban számíthatunk. Az előrendelői akciókból és a speciális kiadások tartalmáról már korábban kaptunk egy kis ízelítőt és érdeklődve várjuk a további fejleményeket.

A Microsoft előállt egy új videóval az IllumiRoomnak keresztelt csodáról, amire már sokkal nehezebb azt mondani, hogy kamu az egész. Hibátlan az ötlet, és ha a fejlesztők is felkapják rá a fejüket, reménykedhetünk egy soha azelőtt nem tapasztalt játékélmény megvalósulásában. Nézzétek meg a videót, érdemes.

Ne menjetek sehova, mert indul a Hype. Ha pedig eddig nem tettétek volna meg, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)