Hirdetés

GS Hype - Black Ops II Uprising, GTA V, Injustice: Gods Among Us

|

Julcsié a szó: új DLC érkezik a Call of Duty Black Ops 2 -höz, már a fejlesztőknél az új Xbox, itt a GTA V dobozkép és hamarosan érkezik az Ouya is.

Hirdetés

Ha szerda, akkor Hype! Ez persze most már igaz az összes többi hétköznapra is, de milyen jól hangzik, nem?

A Call of Duty Black Ops 2 legújabb DLC-jével kapcsolatos híreket egyre nehezebb pletyka szinten kezelni, ugyanis most már multiplayer pályák neveit is hirdeti az internet. Az Uprising hivatalos bejelentéséig azonban kötelező izgulni.

Az olyannyira várt Injustice: Gods Among Us trailere szerencsére meglehetősen sokféle információval tart minket ébren az Injustice megjelenéséig. Pályák, karakterszkinek és észbontó támadások sora az előzetesben, tessék szépen megnézni jól.

A nagy nyilvánossággal ellentétben néhány fejlesztőnek már legalább van ötlete róla, hogy milyen lesz az új Xbox. A Microsoft pedig egy ügyes csellel elintézte azt is, hogy ez így is maradjon a hivatalos bemutatásig.

A RockStar Games is közzétette a Grand Theft Auto 5 dobozképét, ami minden valószínűség szerint egyetlen gamernek sem okozott meglepetést, de a lényeg úgyis a kedélyek borzolása volt. A GTA V az év egyik legjobban várt játéka és nem is úgy tűnik, hogy csalódást fog okozni.

Érkezik az új androidos konzol, az Ouya is és úgy tűnik, hogy játékokban sem lesz hiány. Ha esetleg nem tudjátok, hogy mi az, akkor mindenképpen olvassátok el Paca cikkét a GSO-n.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)