Hirdetés

GS Hype - Blood Dragon, Dishonored The Knife of Dunwall, Black Ops 2

|

Julcsi hírei: Dishonored DLC, FarCry 3 Blood Dragon videó, és ismét terítéken az erőszakos játékok problémája.

Hirdetés

Az egyik legszerencsétlenebb történet a Far Cry 3: Blood Dragon megjelenése körüli kálvária. Mióta kiszivárgott a játék már nincs is mit takargatni: érkezik a játék, aminek a borítóján egy lila sárkány lézert lő a szeméből és amiben 2007 a jövő éve.

A Dishonored rajongók már dörzsölhetik a tenyerüket: az Arkane Studios csodájához új tartalom érkezik. Eddig sok mindent nem láttunk a The Knife of Dunwall DLC-ből de most új infók derültek ki és egy trailert is láthattok róla.

Már meg se lepődünk, ha valaki az erőszakos játékokat okolja a világmindenség sötétségéért, az emberek szívében megbúvó gonoszságért. Ezúttal Dianne Feinstein fejtette ki véleményét, mi pedig csak ingatjuk a fejünket.

Holnap PlayIT, gyertek, játszatok velünk, vegyetek részt a versenyeken és használjátok ki a remek akciókat. A rendezvényről holnap folyamatosan tudósítunk nektek, így aki otthon marad annak sem kell nélkülöznie a show hangulatát. Addig is itt a friss, mai Hype:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)