Hirdetés

GS Hype - Deadpool, Ouya, Metal Gear Solid

|

HP beszél, igyuk a szavait: megjelent a Deadpool és a Ride to Hell: Retribution, kapható az Ouya, Kojima pedig nem tud tétlenül maradni.

Hirdetés

Egyszerre van hideg és meleg, de nem nehéz átvészelni ilyen játékfelhozatal mellett. Kojima is felfűtötte a kedélyeket rendesen.

Újabb szuperhős költözött virtuális platformokra, Nightwolf a Deadpool tesztben el is mondta, hogy milyenre sikerült. Új trailer is van, ezt a Hype-ban láthatjátok.

Nem csak Deadpool kalandjaiba lehet jól belecsöppenni, de a vállalkozó kedvűek és azok, akiket nem riaszt vissza egy androidos konzol gondolata, az Ouyát is megvásárolhatják. Vagyis nem egészen, mert vészesen fogy a csöpp játékgép, az Amazonnál és a GameStopnál például az összeset elkapkodták.

Hogy még nagyobb legyen az örömünk, megérkezett a „vadmotorosos”, Zs-kategóriás filmeket idéző Ride to Hell: Retribution launch trailere, dalos-nosztalgiázós hangulattal. A téma rajongói biztosan zabálni fogják, reméljük hogy nem annyi százalékot kap, mint amennyi a logójában szerepel.

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja valószínűleg szed valamit, amiből mindenképp kérünk. Három projektje fut jelenleg (The Phantom Pain, Metal Gear Online, Metal Gear Rising: Revengeance PC), de szívesen csinálna egy Metal Gear Solid remake-et a FOX Engine használatával. Mi pedig nagyon szeretjük őt ezért.

A végére maradt egy kis meglepetés a Toy Story egyik főszereplőjével, akitől csupán annyit kérünk, hogy ne térjen vissza rémálmainkban. Woody a GTA IV-ben.

Kár is fecsérelni a karaktert, mikor 5 és fél percen keresztül HP pirospozsgás pofiját bámulhatjátok, szavait ihatjátok, olvasás nélkül informálódhattok. Hát mi a jó, ha ez nem?

YouTube csatornánkra való feliratkozás továbbra is erősen ajánlott, korhatárra és hovatartozásra való tekintet nélkül, kis kutyáknak és nagy cicáknak is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)