Hirdetés

GS Hype - Destiny, Need for Speed: Rivals, GTA V

|

Julcsi ma is hozott nektek híreket: új videó érkezett a Destinyhez és a Company of Heroes 2-höz, valamint bejelentették a Need for Speed: Rivalst.

Hirdetés

A játékvilág karácsonya, az E3 már nincs is olyan messze, egyre jobban izgulunk, hogy mi vár ránk és hogy mire várhatunk mi. Bár a GTA V sajnálatos módon nem lesz ott, az év egy másik legjobban várt játéka, a Destiny első gameplay videóját tartogatja addigra.

A Bungie-s srácok addig is kiadtak egy élőszereplős trailert, amiben Giancarlo Esposito ismerteti velünk a dzsungel törvényét. Nagyon hatásosra sikerült a Destiny videó, nézzétek meg.

A Sega új játéka a Company of Heroes 2 nagyjából egy hónap múlva érkezik kizárólag PC-re. Az új kedvcsináló trailerben egy szovjet tiszt osztja meg velünk az élet legnagyobb tanulságát, miszerint a győzelemért néha súlyos árat kell fizetni. A teljes videót megtaláljátok a GSO-n.

Újabb next-gen játékot jelentett be az Electronic Arts. A Need for Speed: Rivals novemberben érkezik PC-re és jelenlegi generációs konzolokra és valamivel később a PS4-re és Xbox One-ra is. Hogy mi maradt és mi változott az NFS széria következő részében, elolvashatjátok a GSO-n.

Az Infinity Ward-os Zach Volker nyilatkozott a Call of Duty: Ghosts motorjáról. Elmondta, hogy nem egy teljesen új motorról van szó, viszont olyan szignifikáns változásokról és jelentős fejlesztésekről a játék rendszereiben, ami miatt új motorként lehet rá tekinteni.

Fantasztikus ajándékok járnak az év játéka várományos játék, a GTA V gyűjtői kiadásához, valamint az előrendelők is olyan mókás dolgokban részesülnek, mint az Atomic Blimp nevű léghajó. Elég meggyőzőek az érveik, a teljes listát itt találjátok.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype Julcsival.

YouTube csatornánk továbbra is folyamatosan frissül, ha még nem tettétek, iratkozzatok fel rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)