Hirdetés

GS Hype - Diablo 3, Saints Row IV, Injustice: Gods Among Us DLC, The Walking Dead

|

Újra itt van Julcsi: Diablo III ban-hullám, új Saints Row IV videó, The Walking Dead 400 Days megjelenés és további Injustice: Gods Among Us karakterek.

Hirdetés

Julcsi újra visszatért közénk és miután nekünk beszámolt a szabadságáról nektek elmondja a játékvilág legfontosabb híreit.

Mindenki kedvenc Ed Boonja a Twitteren megerősítette, hogy hamarosan egy újabb Injustice: Gods Among Us karaktert jelentenek majd be. A legújabb Injustice Gods Among Us DLC tartalma egyelőre titok, de ha van tippetek, hogy ki lehet az, akkor mondjátok el nekünk kommentben.

Már hivatalos: Don Mattrick otthagyta régi munkáját a Microsoftnál és átment a Zyngához. Az egyelőre még kérdéses, hogy ki veszi át a helyét az Xboxos divízió élén, de az biztos, hogy a Zynga sokat nyert a vásárral.

A Blizzard újabb tisztogatást tartott a Diablo III-ban. Már volt egy hasonló eset korábban, amikor több ezer játékost bannoltak ki harmadik féltől származó programok használatáért és a cég azt is elmondta, hogy a Diablo 3-at folyamatosan figyelik és nem mindig szólnak előre a hullám előtt.

A Saints Row IV megjelenése a nyár utolsó gondtalan hetére várható, úgyhogy egyre több konkrét információval szítják a tüzet a szívünkben. A Violition most kiadott egy meglehetősen hosszú Saints Row IV gameplay videót és az achievementekről is beszélnek egy keveset.

Az E3 2013-on bemutatták a The Walking Dead 400 Days-t, ami egy újabb fejezetet és teljesen új karaktereket hoz a TellTale zseniális játékába. A 400 Days megjelenését egyelőre csaj sejtettük, de a cég most hivatalosan is megerősítette a dátumot. Már csak keveset kell aludni.

Julcsi csengő hangján elmondja a többit, itt, a Hype-ban!

Ugye a YouTube csatornánkról sem feledkeztetek meg? Nézitek becsületesen a GameStartot is? Kikérdezzük ám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)