Hirdetés

GS Hype - Doom 4, SEGA, Aliens Colonial Marines, Star Wars

|

Daev visszakönyörögte magát a kamera elé: a Disney bezárta a Lucas Arts-ot, halasztják a Doom 4-et és bocsánatot kért a SEGA.

Hirdetés

Ez ma nem egy vidám Hype. De nem is egy vidám nap. Amikor elvesztünk egy kis morzsát a StarWars örökségéből, akkor nincs is sok ok a vidámságra.

Ahogy azt már biztosan mindenki tudja, a Disney úgy határozott, hogy bezárja a Lucas Arts-ot és ezzel 150 ember és több játék sorsát is bizonytalanná téve. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor olvassátok el a búcsúzó cikkünket a GSO-n.

Azért nincs minden veszve, úgy néz ki, hogy a Star Wars 1313 és a Star Wars: First Assault túlélésére még van esély, mert ugyan a Lucas Arts bezárta kapuit, az IP-ket licencelni szeretné a Disney.

Van jó hír is a tragédia kapcsán, a hír hallatán elkeseredett fejlesztők publikussá tették a méltán sikeres Jedi Outcast és Jedy Academy forráskódját, amiért már hosszú évek óta könyörögnek a modderek.

Bocsánatot kért a SEGA azért, hogy az Aliens: Colonial Marines trailere nem kifejezetten hasonlít a kész játékra, sőt, inkább egy CGI előzetesnek tűnik mellette.

A Doom 4 fejlesztése nem halad az eredetileg tervezett ütemben ezért nagyon valószínű, hogy majd csak jövőre, azaz 2014-ben látjuk majd a kész játékot. Nem is szabad elkapkodni, olyan régóta várunk már rá, hogy meg sem bocsátanánk, ha nem lennem majd tökéletes, ugye?

Ha eddig még nem tettétek volna meg, akkor tessék szépen feliratkozni szépséges YouTube csatornánkra, itt

Maradjatok velünk, mert indul a Hype!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)