Hirdetés

GS Hype - Fallout 4, Rise of the Tomb Raider és a következő GameNight

|

Megérkezett a legfrissebb GameStar Hype, benne Daev és kedvenc samponja a napfényben.

Hirdetés

Pont amikor már azt a címet akartam adni, hogy GameStar HAJp, akkor Daev elvágta minden poénomat. Mindenesetre a Hype velünk van, és rengeteg érdekességet tudhattok meg belőle.

Jim Carrey vendégszereplése után beugrott Lara Croft a Rise of the Tomb Raider trailerrel, aztán szóba került a hét legnagyobb szenzációjának számító Fallout 4, majd levezettük az izgalmakat egy Heroes of the Storm megjelenéssel, és drámaian sírdogáltunk még egyet a Silent Hills hullája felett.

Ha szeretnétek még több samponreklámot...akarom mondani hírműsort látni a játékok világából, akkor nyomjátok meg a feliratkozás gombot a GameStar YouTube csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)