Hirdetés

GS Hype - Far Cry 3: Blood Dragon, GTA V, FIFA 14

|

Hétfő van, amiről azt tudjuk, hogy bizonyos kultúrákban a hét kezdetét jelzi, nehezen indul, és hogy Julcsi elhozza nektek a legfrissebb híreket többek között a Blood Dragonről, a GTA V-ről és az idén esedékes új FIFÁról.

Hirdetés

Meglepően kellemes hétfőn vagyunk túl, szokásával ellentétben most az időjárás sem volt borongós, mindenki kedves volt, ráadásul rátaláltunk egy új üdítőitalra, ami egyszerűen zseniális. Hogyan lehet még jobb ez a nap? Nézzétek meg a mai GameStar Hype-ot!

Mivel eszünkben sem volt Julcsit kikergetni a kamera elől, ma ő mondja el nektek a legérdekesebb történéseket.

Képzeljétek, akármilyen hihetetlen, a Far Cry 3: Blood Dragon nem egy áprilisi tréfa, nem a világ legnagyobb átverése, hanem egy létező dolog, aminek úgy örülünk, mintha új szendvicset lehetne kapni kedvenc gyorséttermünkben. Rengeteg új dolgot megtudtunk róla, de ha elárulnánk, hogy mik azok, Julcsi nem tudna újat mondani. Vagy mégis?

Emellett jó hír azoknak, akik a Microsoft Store-ból szeretnék (és tudják) előrendelni a Grand Theft Auto 5-öt, hogy ha ezt választják, 1600 MS pont üti a markukat, amiből lehet venni sok-sok sapkát az Xbox Live avatarunkra. Meg csomó mást is, de miért akarnátok mást venni, ha sapkát is lehet?

Lévén a szerkesztőségben többen is rendelkeznek Season Pass-szal a Call of Duty: Black Ops II-höz, érthető, hogy izgatottan várjuk az Uprising DLC megjelenését, amit az Activision egy újabb Replacer videóval promotál. Az első videót itt találjátok, ha az előbbi mondatban túl sok volt az idegen kifejezés, elnézést kérünk, nem mi tehetünk róla.

Csúszik a GameStick megjelenése, amihez egy haikut is írtunk, így szól:

Ó, a fenébe
Hát ez is később jön
Pedig hogy vártuk!

Szóval az OUYA gyenge lett, a GameStick késik, nem indul jól az androidos konzolok élete.

Az EA Sports bejelenteni készül a FIFA 14-et, ami azért jó, mert aki már megunta az előző részt, esetleg összetörte az összes kontrollerét, ami belefért a részenkénti limitbe (EndreMan?), az most újrakezdheti. Kíváncsiak vagyunk, mint mindig.

Végül pedig megtekinthetitek a free-to-play mech-es csoda, a Hawken új videóját, ami kényezteti a szemeteket s agyatokat azonmódúlag. Csekkoljátok a hétfői GameStar Hype-ot, aztán nézzetek vissza holnap is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)