Hirdetés

GS Hype - FarCry 3 Blood Dragon, Last of Us, Thief

|

Réku mondja ma a híreket: új Last of Us videó, debütál az első trailer a Thief-ből és körbejárjuk a FarCry 3 Blood Dragon mítoszát.

Hirdetés

Ma már nem esett a hó, ami egy szignifikáns előrelépés a hétvégéhez képest. Reméljük, hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek, a szerencsésebbek még a tavaszi szünet védelmező karjaiban emésztenek, viszont a GameStar-ban nem állhat meg az élet.

Hamarosan megjelenik Ed Boon legújabb verekedős játéka, az Injustice: Gods Among Us, sőt, a béta kezdetétől már csak röpke órák választanak el minket. A Battle Arena is pörög rendesen, már csak a döntő van hátra és kiderül, hogy ki lesz az Injustice: Gods Among Us királya. Szerintetek ki nyeri majd?

A The Walking Dead finálé alatt bejátszották a Last of Us legújabb videóját is, ami nem csak hogy nagyon izgalmas, de eddig még soha nem látott játékmenetbeli jeleneteket tartalmaz. A Last of Us megjelenése június közepére tehető és csak a kiváltásos PlayStation tulajdonosok élvezhetik majd az igen ígéretes Naughty Dog játékot.

Megjelent az első valamirevaló trailer a Thiefhez is. Sötét hangulat, izgalmas játékmenet és kifejezetten szép grafika - úgy gondoljuk, hogy egy tip-top kis játékot kapunk majd 2014-ben, de erről majd hamarosan EndreMan fog nektek beszámolni. Addig is legeltessétek a szemeteket a Thief debüt trailerén.

Áprilisi tréfa a FarCry 3 Blood Dragon? Mi ez a tron-szerű trailer? Egyelőre csak annyit tudunk biztosra mondani, hogy a Blood Dragon létezik, a Blood Dragon jön és a Blood Dragonnak köze van a FarCry 3-hoz. 

Nem is szaporítanánk tovább a szót, Réku majd elmeséli a többit.

 

Maradjatok velünk, mert indul a Hype!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)