Hirdetés

GS Hype - GameNight, Assassin's Creed IV Black Flag, Battlefield 4, Metro: Last Light DLC, Beyond: Two Souls

|

Sirius ma is megmondja: érkezik a Metro: Last Light DLC, új Beyond: Two Souls és Assassin's Creed 4 Black Flag videó és ebben a hónapban is lesz GameNight.

Hirdetés

Csupa jó dolog történt - már megint -, úgyhogy megint egy vidám Hype-pal jelentkezünk.

Az új Assassin's Creed IV Black Flag trailerben a játék vezetője mutatja be az izgalmas újítások. Olyan játékmechanikai megoldásokat láthatunk végre mozgás közben, amiről eddig legfeljebb csak olvashattatok az Assassin's Creed 4 előzetesünkben.

A Beyond: Two Souls trailerre is érdemes egy pillantást vetni és nem csak azért mert Beyond: Two Souls (és az epic), hanem mert David Cage, Ellen Page és Willem Dafoe mesél a játék fejlesztéséről és annak előzményeiről.

Nem is olyan rég beszámoltunk róla, hogy a Battlefield 4 PlayStation 4-es verziója egér és billentyűzet támogatást kaphat, most pedig arról mesélt nekünk a Microsoft, hogy az Battlefield 4 Xbox One portja pedig a Kinect 2.0 mozgásérzékelős rendszerét használja majd. Csodák történnek kérem szépen.

Kevesebb, mint egy hét múlva megérkezik az első Metro: Last Light DLC, ami három extra egyjátékos küldetéssel fejeli meg a játékot. Emellett a kiadó még a következő három kiegészítő tartalmáról is lerántotta a leplet. Végre egy Season Pass, ami megéri az árát?

A legjobb hírt hagytuk a legvégére. Ahogy az már lenni szokott, ebben a hónapban is lesz GameNight, ahol a játékvilág jeles személyiségei összejönnek és pár sör (kóla) mellett megbeszélik a világ történéseit és játszanak egy kicsit, viszont most cosplayes lányok is csatlakoznak hozzánk, élükön Licorne-nal és Rékuval. Mit szóltok, ott találkozunk?

Most pedig Siriusé a szó, indul a Hype.

YouTube csatornánkon is követhetitek a mozgóképes ügyleteinket, Hype-ostul, GameStartostul, tesztestül és előzetestül. Nem szabad kihagyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)