Hirdetés

GS Hype - GoatZ, Bosszúállók, EA-játékok és a matek érettségi

|

Rengeteg minden történt a héten, de ne tessék aggódni, mert a legfontosabb és legérdekesebb dolgokat most is belemondjuk a kamerába.

Hirdetés

Újra nekem jutott a megtiszteltetés, hogy beszámolhatok nektek a hét legfontosabb, legérdekesebb és legviccesebb eseményeiről, kitéve magam a kifejezetten rosszindulatú videós stábunk élcelődéseinek. Egy ingyenfrag vagyok ebben a műsorban.

De persze mindent az olvasóért. Meh. A héten rengeteg érdekes dolog történt, például az Electronic Arts új és régi sorozatiról kaptunk fontos információkat, kiderült, hogy a Goat Simulator csak nem hajlandó elfáradni, digitálisan már elérhető a Wolfenstein: The Old Blood, de írtunk nektek egy Bosszúállók: Ultron kora kritikát is, sőt, összedobtunk egy gamer matek érettségit, hogy egy kis vidámsággal hígítsuk a végzősök hetét. 

Természetesen jövő héten is lesz Hype, de addig még sok videóval gazdagodik majd a YouTube csatornánk, úgyhogy érdemes feliratkozni. Mondjuk most.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)