Hirdetés

GS Hype - GTA V, Journey, State of Decay, Ubisoft hackertámadás

|

Julcsi hírei: hatalmas Xbox Live akciók, újabb infók a GTA V-ről, feltörték a Ubisoft egyik weboldalát, és már olvashatjátok State of Decay tesztünket a GSO-n.

Hirdetés

Mindjárt itt a hétvége és lehet egy kicsit lábat lógatni, de addig is értesítünk titeket a játékvilág történéseiről, nehogy lemaradjatok valamiről.

Ismét eljött a Games on Demandes leárazások ideje, úgyhogy érdemes nap mint nap ránézni az Xbox Live-ra, amellett, hogy vannak az egész hétre szóló akciók is. Akkor sem maradtok le semmiről, ha a GSO-t olvassátok, mert minden nap beszámolunk nektek róla, hogy melyik játékot szerezhetitek meg aprópénzért. 

Egyre közelebb van a GTA V őszi megjelenése, bár még mindig nem elég közel. Most viszont már tudjuk, hogy a tartalmas és szép játék mennyi helyet igényel. A PlayStation 3-as változat egy blu-ray lemez lesz, az Xbox 360-as verzió 8 GB-ot foglal majd a tárhelyen.

Végre a zseniális indie játék, a Journey készítői is részesülnek a játék jogdíjaiból, eddig ugyanis a nem kevés eladott példányszám bevételeit tartozásaik kiegyenlítésére fordították. Most viszont a thatgamecompany is learathatja a jól megérdemelt babérokat, pénz formájában.

Hackertámadás érte a Ubisoft egyik weboldalát, aminek következtében felhasználók neveit, e-mail címeit és jelszavait szerezték meg. Azóta már intézkedtek és megvonták a hackerek hozzáférését, de ha Uplay felhasználók vagytok, nem árt egy gyors jelszóváltás. 

Már olvashatjátok HP tesztjét a State of Decay-ről, és annak is örülünk, ha elmondjátok a véleményeteket ti is. Az Undead Labs zombi túlélőhorrorja PC-n és Xbox 360-on elérhető és szerintünk majdnem kiérdemelt egy ötöst. De csak majdnem.

Ne menjetek sehova mert indul a Hype és Julcsi majd elmondja nektek a többit.

YouTube csatornánk továbbra is szeretettel várja a feliratkozókat. A Hype és a GameStart naponta új résszel jelentkezik és persze egyéb más videókkal is készülünk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)