Hirdetés

GS Hype - Injustice Gods Among Us DLC, Far Cry 3 Blood Dragon, Tomb Raider

|

Ma Sirius mondja a híreket: Az Injustice Gods Among Us DLC-vel érkezik Batgirls, folytatást kaphat a FarCry 3 Blood Dragon és itt vannak a legszebb Tomb Raider pillanatok is.

Hirdetés

Ma egy új arc mutatkozik be a GameStar szeretett hírműsorában a GS Hype-ban. Fogadjátok szeretettel Siriust, ma ő mondja el nektek a játékvilág legérdekesebb híreit.

Itt az első Injustice: Gods Among Us DLC. A kiegészítő Batgirlből varázsol játszható karaktert a Netherrealm új verekedős játékában. Van még hír a játékkal kapcsolatban, de erről majd Sirius beszámolt. Ti milyen karaktert látnátok szívesen az Injustice: Gods Among Us hősei között?

A Cristal Dynamics összegyűjtötte a Tomb Raider legjobb jeleneteit és egy 10-es listába rendezte őket. Nekünk még azért lenne ötletünk, hogy mivel is lehetne kiegészíteni a tíz videót és biztosak vagyunk benne, hogy nektek is. Mondjátok el nekünk kommentben.

Sokunk örömére szóba került, hogy a nagy sikerre való tekintettel kaphat egy folytatást a FarCry 3 Blood Dragon. Ahogy az a FarCry 3 Blood Dragon tesztünkből is kiderül, nagyon jól sikerült a minijáték és a GameStar szerkesztősége nem bánna egy folytatást sem.

Csak nem akar csitulni az erőszakos videojátékok körülötti vita, szinte minden hétre jut egy új botrány. A mostani is egy elég durva eset, viszont annak az eldöntését, hogy ezt valóban a digitális erőszaknak lehet-e betudni, azt inkább rátok bíznánk. Mit gondoltok?

Most pedig a szó Siriusé, úgyhogy maradjatok velünk, mert indul a Hype!

Feliratkoztatok már? Ideje lenne...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)