Hirdetés

GS Hype - ismét itt a GameStar híradó

|

Ezen a héten sem maradtok pár percre zsúfolt játékhír-csomag nélkül, daev meséli el nektek, hogy láttot-e már falon pókot.

Hirdetés

Talán senkinek sem meglepetés, hogy a hét vége felé a GameStar videós csapata olyan serényen kapkodja össze videós összefoglalóját, mint gumimacik a gumibogyószörp hozzávalóit. Ezúton is megragadom az alkalmat, és a nyilvánosság előtt köszönöm meg daevnek, hogy ezen a héten helyettesített engem a kamerák előtt, így ismét garantált a több női néző, már csak azért is, mert derék helyettesem lassan önmagában egy fiúzenekar.

Na, nem elegáns dolog egy GameStar Hype hírben személyeskedni, inkább jöjjenek a hírek, ezen a héten sem unatkoztunk.

És bár minden héten egy hírben is igyekszünk emlékeztetni titeket, hogy elkészült a híradó, de előbb nyitjátok meg a YouTube oldalát, mint a GSO-t, akkor nektek egészen biztosan jó döntés lehet, hogy feliratkoztok csatornánkra. Érdekes műsorok, vidám pajtások várnak titeket ott, köszönjük, ha velünk tartotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)