Hirdetés

GS Hype - Mad Max, Call of Duty: Black Ops 2 Vengeance, FIFA 14, State of Decay, The Last of Us

|

Sirius mai hírei: Mad Max játék, új CoD BO II DLC érkezik, rendesen fogy a State of Decay és kiderült, hogy ki áll a The Last of Us apokalipszise mögött.

Hirdetés

Ilyenkor mindenki, aki tehet a strandon punnyad, de nem úgy a GameStar, mert valakinek be kell számolnia nektek a játékvilág legfrissebb híreiről.

Úgy néz ki, hogy az E3 2013-on beharangozott Mad Max játék az nem az a projekt, amiről már 2008 óta pletykál a játékvilág. De akkor mi is a helyzet a Mad Max-szel?

Július elejére várható az új  Call of Duty: Black Ops 2 DLC megjelenése és ez az előzőekhez igencsak hasonlító kiegészítő a beszédes Vengeance nevet viseli. Négy új pálya, egy új zombis map és egy új fegyver is érkezik a BO II legújabb DLC-jéhez.

Végre kaptunk egy magyarázatot arra, hogy az Electronic Arts szekerét legkitartóbban toló sportjáték következő része, a FIFA14, miért is nem az Ignite motor csodájával együtt érkezik PC-re. Sok őspécést felháborított a válasz, viszont belegondolva van benne valami.

Meglehetősen jól megy a State of Decay az Xbox Live-on. Olyannyira, hogy kiérdemelte a minden idők legjobban fogyó eredeti XBLA játék címet, amiről nem tudjuk, hogy mit jelent, de jól hangzik. Ráadásul a State of Decay PC-re is érkezik majd. Csupa jó hír.

Kiderült, hogy ki okozta a The Last of Us apokalipszisét. A játékban elrejtett easeter egg elég nyilvánvalóvá tette, hogy miért is borult lángba a The Last of Us-ban a világ, de ezt majd inkább Sirius elmondja nektek.

Most pedig tessék a videóra kattintani, hadd induljon a Hype!

A YouTube csatornánkon megtaláljátok az összes eddigi GameStar műsort, köztük a legújabb sorozatunkat, a GameStartot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)