Hirdetés

GS Hype - megújul a videós tartalom

|

Nincs fent az Aréna Live? Mikor lesz Late Night Live? Miért nincs GameStar YouTube csatorna még? Milyen gyakran van Hype? Hány éves a kapitány? Ha ezen kérdések nagy részére választ akarsz, akkor ezt a Hype adást most ki ne hagyd!

Hirdetés

Bizony, talán feltűnt, hogy már minden nap van a héten GameStar Hype, ez pedig nagy változások előszele. Bár ezen a napon éppen Aréna Live nincs, de ha lenne, akkor elmondanánk, mennyi minden érdekes újítás várható a következő időszakban. Most ehelyett Daev állt a kamera elé, hogy meséljen nektek a kellemes hírekről.

Tehát milyen lesz a megújult GameStar Hype? Milyenek lesznek az élő műsorok? Megyünk-e a YouTube-ra? Lesz új GSTV adás? Daev mindent elmond az alábbi videóban, tessék figyelni, az ötleteket és észrevételeket pedig gigászi szeretettel várjuk a kommentek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)