Hirdetés

GS Hype - South Park, The Last of Us, Crysis 3 DLC, Deus Ex: The Fall, Murdered

|

Sirius azt mondja: megjött a South Park: The Stick of Truth trailer és sok The Last of Us értékelés, bejelentették a Murdered: Souls Suspectet és érkezik a Crysis 3 DLC. És milyen igaza van.

Hirdetés

Csütörtök van, rengeteg jó hírt hoztunk nektek, de mind közül talán a legjobb, hogy holnap már péntek és mindenki belevetheti magát a gondtalan láblógatásba.

A Square Enix bejelentette a Murdered: Soul Suspectet és a jó hír mellé egy igen ígéretes trailert is kaptunk. Az ígéretek szerint a nyomozós játék olyan fejtörőkkel és megoldandó bűnügyekkel érkezik, ami valódi kihívást jelentenek majd a játékosoknak. Kíváncsian várjuk az E3-as bemutatót.

Jön a Deus Ex: The Fall. Már korábban beszámoltunk róla, hogy az IP létezik, de a most már azt is tudjuk, hogy mi rejlik a titok mögött. Azt mondtuk, hogy de jó lenne, ha a Deus Ex: Fall PC-s játék lenne, de most kiderült, hogy egy iOS eszközökre szánt belső nézetes akció RPG lesz belőle.

Megérkezett a Crysis 3 DLC-je, ami egy Far Cry-hoz hasonló szigetre kalauzolja a játékosokat. A Crysis 3: The Lost Island DLC új pályákat, fegyvereket és játékmódokat hoz magával és már 1200 pontért letölthető az Xbox Live-ról, vagy 11 fontért megvásárolható PC-re és PlayStation 3-ra.

Ahogy az a The Last of Us tesztünkből is kiderül, a Naughty Dog új játéka egész egyszerűen zseniális lett és ebben a szakma többi képviselője is egyetért velük. Sokak sajnálatára a The Last of Us PC-s kiadása olyannyira várat még magára, hogy nem lesz, ezért aki nem kíván egy PlayStation 3-at venni csak ezért a játékért, az kénytelen az olvasással beérni.

Hamarosan érkezik a South Park: The Stick of Truth, amit Ubisoft örökölt meg a THQ csődje után. A fejlesztés nem állt meg és a kiadott South Park: The Stick of Truth trailer egy hamisítatlan Trey Parker és Matt Stone kalandot ígér a játékosoknak.

Sirius elmondja a többit, ne menjetek sehova, mert indul a Hype!

A régi adások, videótesztek, Live Arenák és még rengeteg más ott pihen a gondosan ápolt YouTube csatornánkon, úgyhogy tessék gyakran látogatni azt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)