Hirdetés

GS Hype - Star Wars 1313, Black Ops II Uprising, Far Cry 3

|

Ma Julcsi tömegközlekedett el a stúdióba, hogy elmondhassa nektek, ki lett volna a Star Wars 1313 főszereplője, mit tud nyújtani a Black Ops 2 új DLC-je, és mennyire érdekes a Far Cry 3: Blood Dragon nevű jelenség.

Hirdetés

Lassacskán túltesszük magunkat azon, ami a LucasArts-szal történt, de a játékipar egyes figurái még döfködik a szívünket egy bökőszerszámmal, ami a "Mi Lett Volna? Bökőszerszám 3000" névre hallgat (a következő Sims kiegészítőbe is bekerülhet, de pszt).

Ha valaki nem kebelezi be a Star Wars 1313 jogait, akkor lesz csak igazán dühös a játékos társadalom, melyben nagy szerepet játszik, hogy egy LucasArts dolgozó elkotyogta: a játék főszereplőjének Boba Fettet szánták.

Emellett mesélünk nektek egy kicsit a PlayIT kapcsolódó akcióiról, melyek keretében olyan olcsón vehettek Star Wars játékokat, hogy ha a PlayIT a Tatooine-on kerülne megrendezésre, a piac minden más üzlete bezárhatna.

Hamarosan érkezik a Call of Duty: Black Ops II Uprising névre keresztelt, vadiúj letölthető csomagja, ami azért jó, mert új pályák vannak benne... vagyis nem teljesen, mert az egyik csak egy régi pálya átdizájnolva. De azért jól néz ki.

Julcsi az egyelőre nehezen megfejthető Far Cry 3: Blood Dragonről is mond néhány okosságot, míg mi minden erőnkkel azon gondolkodunk, hogy az eddig közzétett anyagok alapján mire számítsunk (srácok, most komolyan, ez mi?)

Jet Li tovább nőtt a szemünkben, amikor kijelentette, hogy az eSport méltán érdemli meg, hogy a sportok közé soroljuk. Ha már a sakk, a póker, és megannyi más táblás- és kártyajáték ide tartozik, akkor ezt miért ne?

Nézzétek meg a mai GameStar Hype-ot (meg a korábbiakat is, amiket elértek YouTube csatornánkon, itt), mert az nektek nagyon jó lesz, higgyétek el.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)